Recept: Tomaten-groentesoep met rijst

Koken
beeld nd
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Deze maaltijdsoep kun je relatief snel bereiden: tomaten-groentesoep met rijst. Lekker met volkoren stokbrood.

benodigdheden

1 ui

3 stengels bleekselderij

1 groene paprika

1 eetlepel vloeibare margarine

100 gram rundergehakt

1 blik tomatenblokjes zonder zout

3 dl bouillon met minder zout

1 theelepel italiaanse keukenkruiden

40 gram zilvervliesrijst

bereiding

Maak de ui schoon en snijd hem klein.

Trek de draden van de bleekselderij en snijd de stengels in boogjes.

Maak de paprika schoon en snijd hem in blokjes.

Verwarm de margarine in een soeppan en fruit hierin de ui en de bleekselderij zacht.

Voeg het gehakt toe en bak dit mee gaar en rul.

Dit is 50% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief