Recept: Tofu met taugé en champignons

Koken
beeld ap / Matthew Mead
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Dit gerecht is lekker met sperziebonen en noedels. Eet smakelijk!

benodigdheden (voor 2 personen):

250 gram taugé

250 gram (kastanje)champignons

1 eetlepel sesamzaad

1 bosui

150 gram gerookte tofu

1 eetlepel (sesam)olie

gemberpoeder

1 eetlepel ketjap manis

bereiding

Was de taugé in een vergiet onder stromend water. Laat de taugé uitlekken. Was de champignons en snijd eventueel een stukje van de steel als dat is uitgedroogd. Snijd de champignons in vieren.

Rooster het sesamzaad in een droge koekenpan goudbruin. Laat het op een bord afkoelen.

Maak de bosui schoon en snijd hem in ringen.

Snijd de tofu in bl …
Dit is 40% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief