Recept: Toblerone-semifreddo met kersensaus

Koken
beeld cameron studio / Lieke Heijn & Pim Janswaard
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Een origineel recept met Toblerone als belangrijk ­ingrediënt. Eet smakelijk!

benodigdheden

Voor de semifreddo:

150 g Toblerone

2 eieren

1½ vanillestokje

75 g suiker

375 ml slagroom

Voor de kersensaus:

375 g kersen uit pot ­(zonder pit)

sap van de kersen

3 el suiker

1 zakje vanillesuiker

1 kaneelstokje

1 el maizena

Ook nodig:

plasticfolie en 3 (beslag)­kommen

bereiding

De kersensaus:

Plaats een zeef op een kom en laat de kersen erin uitlekken. Breng het kersensap in een steelpannetje aan de kook met de suiker, vanillesuiker en het …
Dit is 24% van het artikel.
Paywall
PDF Print Stuur door

Wil je elke dag onze nieuwsbrief met gratis artikel?