Recept: Toad in the hole met uiensaus

Koken
beeld Harold Pereira
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Dit gerecht is een grote Yorkshire-pudding met worstjes erin. Het beslag rijst tijdens het bakken om de worstjes heen omhoog en vormt een luchtig en krokant geheel.

benodigdheden (voor 4-6 personen):

Toad in the hole:

3 eieren

1 el fijne mosterd

125 gr bloem

¼ tl zout

peper

250 ml melk

2-3 el zonnebloemolie

4-8 verse worstjes van ­varkensvlees

plantaardige olie, om in te bakken

Uiensaus:

2 uien, in halve ringen

25 gr boter

1-2 tl verse tijm, fijngehakt

1 ½ el bloem

300 ml runderfond

½-1 tl worcestersaus

zout en peper

bereiding

Meng de eieren, ­mosterd, bloem, wat ­peper, het zout en de helft van de melk door elkaar en ro …
Dit is 24% van het artikel.
Paywall
PDF Print Stuur door

Wil je elke dag onze nieuwsbrief met gratis artikel?