Recept: Stoofvlees, gecombineerd met pasta

Koken
beeld Carel Schutte
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie

Wilma van Dijk, 26 jaar, is lerares Engels. Is ze klaar met lesgeven, dan doet ze niets liever dan de opbrengst van haar moestuin – honderd vierkante meter – verwerken in betoverende recepten. Vandaag: stoof- of draadjesvlees met tagliatelle.

Een typisch najaarsgerecht is toch wel een stoofpotje met draadjesvlees. Heerlijk lang op het vuur laten pruttelen tot uiteindelijk het vlees uit elkaar valt … loopt het water al in je mond? Bij mij in ieder geval wel en het werd weer tijd voor stoofvlees, maar dan toch anders.

Al een aantal keren kwam ik wat gerechten tegen waarin stoofvlees werd gecombineerd met pasta. Op zich niet heel gek, maar het was nog nooit eerder in huize Van Dijk op tafel gekomen. Goulash combineren we met rijst en andere stoofvleesgerechten vaak met aardappelpuree, al dan niet uit de oven. Toch waren we wel …
Dit is 15% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief