Recept: Stamppot raapstelen met gepofte kastanjes en gerookte forel

Koken
beeld Wilma breunissen
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Masterchef Estée Strooker (25) heeft haar eigen restaurant in Arnhem, ’t Amusement. Ze houdt van eerlijk eten. Vandaag: stamppot raapstelen met gepofte kastanjes en gerookte forel.

Het weer is omgeslagen. Maar ik kan daar stiekem erg van genieten! De koele lucht, de blaadjes die beginnen te vallen, de beukennootjes die je op de grond tegenkomt. De pompoenen die je overal weer ziet als decoratie. En de schemerige avonden … de herfst is een gezellig seizoen.

En gelijk aan gezelligheid staat voor mij lekker eten. Deze keer met een lekker stamppotje.

benodigdheden:

8 tamme kastanjes

1,5 kg kruimige aardappels

2 bosjes raapstelen

1 rode ui

100 ml melk

1 el grove mosterd

50 g boter

peper en zout

snufje nootmuskaat

4 gerookte forelfilets

100 ml melk

4 el olijfoli …
Dit is 16% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief