Recept: Spruitjes à la polonaise

Koken
beeld voedingscentrum.nl
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Spruitjes is deze maand (november) een seizoensproduct. Lekker met een hamlapje en aardappelen.

benodigdheden (voor 2 personen)

1 ei

1 (oude) bruine of volkoren boterham

6 takjes peterselie

1 teentje knoflook

1 eetlepel vloeibare margarine

400 gram spruitjes

bereiding

Kook het ei in 9 minuten hard en laat het afkoelen.

Rooster het brood goudbruin en verkruimel het.

Maak de peterselie en de knoflook schoon. Hak de peterselie grof en snijd het teentje knoflook klein.

Verwarm de margarine en bak hierin het broodkruim met de peterselie en de knoflook goudbruin.

Pel het ei en hak het fijn.

Maak de spruitjes schoon en halveer ze.

Kook de s …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?