Recept: Spinaziestamppot

Koken
beeld uit besproken boek
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Een stamppot van spinazie. Vegetariërs kunnen hem eten met harde geitenkaas. Voor liefhebbers van vlees is de stamppot lekker met plakjes chorizo.

benodigdheden (4 pers.)

1,5 kilo aardappels, kruimig

snufje peper en zout

250 gram champignons

scheutje olijfolie

500 gram bladspinazie

1 grote mok melk

75 gr harde belegen geitenkaas (p.p., voor vegetariërs)

10 dunne plakjes chorizo (p.p., voor vleeseters)

bereiding

Schil de aardappels, snijd ze in gelijke stukken en kook deze in 20 minuten gaar met wat zout.

Snijd de champignons in vieren, of zessen als ze groot zijn, en bak ze met een scheutje olijfolie lichtbruin. Breng …
Dit is 38% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief