Recept: Spinaziepannenkoekknapzak met gepocheerd ei, paddenstoelen en feta

Koken
beeld Wilma breunissen
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Masterchef Estée Strooker (24) heeft haar eigen restaurant in Arnhem, ’t Amusement. Ze houdt van eerlijk eten. Vandaag: spinaziepannenkoekknapzak met gepocheerd ei, paddenstoelen en feta.

Dit recept is een variatie op een gevulde wrap. Wraps zijn erg populair. We vullen ze met van alles en nog wat, eten ze als lunch, avondeten of snijden er plakjes van en serveren het als partyhapje. Dit gerecht is een grappige variant. Een felgroene pannenkoek met spinazie. Ideaal voor als je je kinderen stiekem toch wat meer groente binnen wilt laten krijgen dan dat ze normaal eten …

benodigdheden (voor 4 personen):

250 g spinazie

3 + 4 eieren

300 g bloem

600 ml melk

100 g feta

150 g champignons of andere paddenstoelen

1 ui

1 teen knoflook

15 + 15 g roomboter

4 tl mayonaise

4 st …
Dit is 12% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief