Recept: Spaghetti carbonara

Koken
beeld uit besproken boek
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Met een paar vuistregels kun je heerlijke gerechten bereiden zonder dat dit veel tijd kost of moeilijk is. Ga voor de juiste ingrediënten, zorg voor een goede voorbereiding en maak snelle kooktechnieken tot een gewoonte. Snel koken leer je snel!

benodigdheden (​voor 2 personen):

​100 g gerookte spekblokjes

50 g parmezaan + een beetje voor erover

2 eieren + 1 eidooier

250 g verse spaghetti

bereiding

​Breng water voor de pasta in een waterkoker aan de kook. Rasp ondertussen de parmezaan boven de kom en voeg de eieren en de eidooier toe. Meng goed en voeg wat peper toe.

Schenk het kokende water in de pan, strooi er flink wat zout in en voeg de spaghetti toe. Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet …
Dit is 36% van het artikel.
Paywall
PDF Print Stuur door

Wil je elke dag onze nieuwsbrief met gratis artikel?