Recept: Sla-wraps

Koken
beeld uit besproken boek
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Sla-wraps met een gezonde vulling zijn een perfecte vervanger voor boterhammen. Je belegt slablaadjes met vlees, kaas of vis en besmeert ze met roomkaas. En dan hoef je ze alleen nog maar op te rollen. Een knapperige en licht verteerbare lunch.

benodigdheden (voor 4 personen):

1 krop sla

1 courgette

1 wortel

8 plakjes kipfilet, ham, rosbief, gerookte zalm of kaas

100 gr. roomkaas

100 gr. kiemgroente

zout en peper

Keukenhulpje:

rasp

bereiding

Leg 16 bladeren van de krop sla klaar.

Rasp de courgette en de wortel.

Leg twee slabladeren naast elkaar met een stukje overlap, zodat je er makkelijk een wrap van kunt maken.

Vul de slabladeren met de gewenste

vulling (kipfilet, ham, rosbief of kaas) en b …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?