Recept: Siciliaanse honingpasta met pistachenoten

Koken
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Een restje spaghettislierten kun je weer op een bijzondere manier verwerken. Zoals deze smakelijke ‘nestjes’ op Siciliaanse wijze.

benodigdheden

​een rest spaghetti of capelli d’angelo

4-5 el vloeibare honing

2-3 tl geraspte schil van een biologische sinaasappel

1 tl geraspte schil van een biologische citroen

4 el gepelde pistachenoten

arachide- of zonnebloemolie, om in te bakken

poedersuiker​

bereiding

​Draai telkens een paar slierten spaghetti of capelli d’angelo met een vork op tot een nestje. Druk ze licht

aan zodat de nestjes hun vorm houden.

Meng de vloeibare honing met de geraspte sinaasappelschil en de gerasp …
Dit is 45% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief