Recept: Salade met druiven en kaas

Koken
beeld voedingscentrum
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Spitskool is deze maand een seizoensproduct. Een maakt een lekkere combinatie met kalkoen en rijst.

benodigdheden (voor 2 personen):

150 gram zilvervliesrijst

500 gram spitskool

1 bosuitje

200 gram kalkoenfilet

1 theelepel kerrie

1 eetlepel vloeibare margarine

1 appel

citroensap

100 ml bouillon met minder zout

2 takjes selderij

2 eetlepels kookroom light

bereiding

Kook de zilvervliesrijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

Maak de spitskool schoon en snijd de groente in repen.

Maak het bosuitje schoon en snijd het in ringen.

Snijd de kalkoenfilet in blokjes en bestrooi deze met peper en kerrie.

Verwarm de margarine in een …
Dit is 41% van het artikel.
Paywall
PDF Print Stuur door

Wil je elke dag onze nieuwsbrief met gratis artikel?