Recept: Rösti met kruidendip

Koken
beeld voedingscentrum
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Dit heerlijke gerecht met aardappelen is makkelijk om te maken. Lekker vullend en smaakvol.

benodigdheden voor 2 personen

400-500 gram vastkokende aardappelen

½ gedroogd pepertje

3 eetlepels vloeibare margarine

500 gram groene kool

150 gram varkensvleesreepjes

6 sprieten bieslook

4 takjes selderij of dille

4 takjes peterselie

1 theelepel mosterd

100 ml halfvolle dikke yoghurt

bereiding

Pel de ui en rasp hem boven een grote kom.

Schil de aardappelen en rasp ze grof boven de kom met de ui.

Verkruimel het stukje peper boven de geraspte aardappelen. Meng dit goed.

Verwarm 2 eetlepels margarine in een grote koekenpan met een antiaanbaklaag. Voeg de aa …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?