Recept: romige posteleinpasta met pecorino

Koken
beeld uit besproken boek
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie

In 20 minuten zelf romige posteleinpasta met pecorino maken kan met onderstaand recept. Het komt uit het boek Pasta, risotto & gnocchi bij Janneke thuis. Een uitgebreide recensie van dit boek stond woensdag in de bijlage Leven.

benodigdheden (voor 2 personen)

250 gram fusilli lunghi

2 tenen knoflook

2 eetlepels olijfolie

400 gram postelein

100 ml droge witte wijn

200 ml crème fraîche

pecorino, voor erbij

bereiding

Kook de pasta in ruim water met zout beetgaar.

Pel de knoflook en hak fijn. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Fruit de knoflook 1 minuut.

Snijd de worteltjes van de postelein en was hem voorzichtig. Voeg de postelein met aanhangend vocht toe aan de knoflook. Laat al …
Dit is 30% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief