Recept: Romige lasagne met mortadella

Koken
beeld ap / J.M. Hirsch
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Yvette van Boven: ‘Hier is een recept voor een echt lekkere lasagne. We maakten het vroeger in de keuken van De Peppermint, een klein restaurant in Den Haag, waar ik lang heb gewerkt. Het was toen een succes en ik maak het nog steeds erg graag.’

benodigdheden (voor 8 personen):

3 tenen knoflook, geperst

scheutje olijfolie

300 g flinterdun gesneden wittekoolreepjes

minimaal 2 glazen witte wijn

300 ml room

200 ml groentebouillon

zeezout en zwarte peper

1 pak lasagne (voorgekookte vellen)

300 g mortadella (voor vegetariërs: blauwe kaas)

200 g Parmezaanse kaas, geraspt

bereiding

Fruit de knoflook 30 seconden in de olijfolie en voeg dan de witte kool toe. Bak die al omscheppend 5 minuten mee. Blus af met witte wijn, …
Dit is 32% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief