Recept: Risoni salade

Koken
beeld uit besproken boek
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Vandaag een recept voor het maken van risoni salade. Het komt uit het kookboek Simple Smart Cooking, smaken van toen in een nieuw jasje van Julius Jaspers. Een bespreking van dit kookboek stond woensdag in de bijlage Leven.

benodigdheden (voor 6 personen):

300 g risoni

50 ml sherry-azijn

30 ml walnotenolie

70 ml zonnebloemolie

10 g gember, geraspt

20 g Franse mosterd

150 g makreel, gerookt

45 g sjalot, gesnipperd

200 g kerstomaat, in halve maantjes

150 g char siu-vlees, gaar

100 g kousenband, gekookt en in stukjes

25 g kleine kappertjes, gespoeld

cayennepeper

nootmuskaat

zout

10 stengels bieslook, gesneden

bereiding

Kook de pasta in ruim kokend en gezouten water al dente (zie inst …
Dit is 34% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief