Recept: Rijstsalade met tonijn en cashewnoten

Koken
beeld uit besproken boek
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Met een kleine aanpassing kun je als vegetariër en als viseter toch samen genieten van deze rijstsalade.

benodigdheden (voor 4 personen)

4 eieren

300 gram rijst

300 gram sperziebonen

2 rode uien

250 gram cherrytomaatjes

10 à 15, of naar smaak, zwarte olijven

3 kropjes little gem

handje cashewnoten (voor vegetariërs)

100 gram tonijn in water(blikje) (voor viseters)

dressing

8 eetlepels olijfolie

4 eetlepels azijn

1 eetlepel mosterd

snufje peper en zout

bereiding

Kook de eieren hard in ongeveer 8 minuten. Vergeet niet de eieren daarna even goed te laten schrikken on …
Dit is 30% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief