recept: Ravioli met kerstomaatjessaus

Koken
beeld voedingscentrum
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Een recept met verse volkoren lasagnevellen. Let op: verse pasta is beperkt houdbaar in de koelkast. Let op de houdbaarheidsdatum op de verpakking.

benodigdheden (voor 2 personen):

300 gram kerstomaatjes

1½ eetlepel olijfolie

1 eetlepel balsamicoazijn

1 dunne prei of 5 bosuitjes

4 vellen (koelverse) volkoren lasagnevellen

150 gram vegetarische roerbakstukjes

1 eetlepel pesto

10 blaadjes basilicum

bereiding

Warm de oven voor op 200° C.

Was de tomaatjes. Doe de tomaatjes in een brede schaal en schep er 1 eetlepel van de olie, de balsamico-azijn en wat peper door. Laat de tomaatjes in de hete oven in circa 20 minuten zacht worden.

Maak de prei of bosuitjes schoon en snijd ze in dunne ringe …
Dit is 40% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief