Recept: Ratatouille met gebakken ei

Koken
beeld cameron studio / Lieke Heijn & Pim Janswaard
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Een recept voor een heerlijke ratatouille en zelfgemaakte kruidenboter voor op het stokbrood erbij. Eet smakelijk!

benodigdheden

8 tomaten

2 aubergines

2 rode paprika’s

2 gele paprika’s

2 courgettes

4 uien

2 teentjes knoflook

olijfolie om in te bakken

6 takjes tijm

4 takjes rozemarijn

6 eieren

stukje geraspte gruyère of emmentaler

Kruidenboter:

240 g (pakje) boter

bosje platte peterselie

bosje bieslook

½ tl kerriepoeder

sap van 1 citroen

1 teentje knoflook

peper, zout

Ook nodig:

6 kleine ovenschaaltjes, met of zonder deksel

stokbrood

bereiding

Kruis de tomaten aan de onderkant in, dompel ze een voor een in een bakje heet water, en trek het vel eraf. Snij de tomaten in …
Dit is 22% van het artikel.
Paywall
PDF Print Stuur door

Wil je elke dag onze nieuwsbrief met gratis artikel?