Recept: Quinoasalade met geitenkaas en partjes ei

Koken
beeld ap / Matthew Mead
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Het recept van het Voedingscentrum bevat het seizoensproduct sperziebonen. Bovendien is het vegetarisch en kan het als hoofdgerecht opgediend worden.

benodigdheden (voor 2 personen):

150 gram quinoa

3 eieren

100 gram peultjes

250 gram sperziebonen

1 bosje radijs

1 eetlepel olijfolie

citroensap

chilivlokken

50 gram zachte geitenkaas

basilicum

bereiding

Spoel de quinoa in een zeef onder stromend water af. Kook de quinoa in ruim water in ca. 15 minuten gaar.

Kook de eieren in 10 minuten hard.

Giet de quinoa in een zeef en laat het goed uitlekken.

Maak de groente schoon. Halveer de peultjes en snijd de sperziebonen in drieën. Kook de sperziebonen 3 minuten in weinig water.

Voeg de peultje …
Dit is 37% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief