Recept: Provençaalse vispakketjes

Koken
beeld voedingscentrum.nl
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie

Deze Provençaalse vispakketjes zijn te maken met elke witte vissoort, maar bijvoorbeeld ook met zalm. Gemakkelijk, snel klaar en het geeft een zomers gevoel.

benodigdheden

1 kleine ui

1 teentje knoflook

1 eetlepel olie

oregano

½ blik tomatenblokjes zonder zout

6 olijven zonder pit

250 gram visfilet (bijv. pangasius)

2 laurierblaadjes

aluminiumfolie

bereiding

Warm de oven voor op 200° C.

Pel de ui en de knoflook en snijd klein.

Fruit de ui en de knoflook in de olie glazig. Voeg peper, oregano en de tomatenblokjes toe. Laat dit in circa 10 minuten koken tot een dikke saus.

Hak de olijven klein.

Verdeel de saus over twee grote stukken aluminiumfolie.

Bestrooi de vis met peper en leg de stukken vis o …
Dit is 44% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief