Recept: Prei met linzen en geitenkaas

Koken
beeld voedingscentrum
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Geniet van deze fijne smaakcombinatie.

benodigdheden voor 2 personen

150 gram linzen

1 laurierblad

3 kruidnagels

600 gram prei

1 vleestomaat

50 gram verse geitenkaas

3 eetlepels halfvolle yoghurt

1 eetlepel olie

bereiding

Was de linzen in een zeef.

Kook de linzen met het laurierblad en de kruidnagels in 20-30 minuten gaar.

Maak de prei schoon en snijd de groente in schuine stukken van ± 5 cm.

Kook de prei in een bodempje water net gaar.

Ontvel de vleestomaat en snijd het vruchtvlees in blokjes.

Doe de prei met de tomaat in een ovenvaste schaal.

Meng de geitenkaas met de yoghurt en verdeel dit …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?