Recept: Penne met groente, paddenstoelen en noten

Koken
beeld voedingscentrum
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Een heerlijk vegetarisch gerecht met pasta, groente, noten en paddenstoelen. Om eindeloos mee te variëren.

benodigdheden voor 2 personen

150 gram volkoren penne of andere volkoren pasta

50 gram walnoten

400 gram roerbakgroente of

1 aubergine, 1 courgette en 1 rode paprika

1 bosuitje

100 gram champignons

100 gram shiitake

1 eetlepel olie

½ blik tomatenblokjes zonder zout

Provençaalse kruiden

bereiding

Kook de pasta in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing.

Hak de walnoten grof en rooster ze in een droge koekenpan licht.

Maak eventueel de groente schoon.

Snijd de aubergine in blokjes, de courgette in plakken en de paprika in reepjes.

Snijd het bosuitje in sm …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?