Recept: pasta pesto

Koken
beeld uit besproken boek
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
‘Lekker makkelijk’ is vaak een van de belangrijkste factoren van de kokende man, verklaart Wilfred Genee de titel van dit kookboek in het voorwoord. Lekker gemakkelijk is dan ook dit recept voor pasta pesto.

benodigdheden (voor 2 porties)

150 g glutenvrije pasta (linzenpasta, kikkererwtenpasta, quinoapasta, boekweitpasta etc.)

1 el olijfolie

2 kleine rode uien, gesnipperd

300 g kippendijen, in blokjes gesneden

20 cherrytomaatjes, gehalveerd

2 grote handen (verse of diepvries)doperwten

6 el verse pesto

geraspte pecorino

4 el pijnboompitten

bereiding

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

Verhit olijfolie in een wok op laag vuur. …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?