Recept: pannenkoek met zoete aardappel en geitenkaas

Koken
beeld uit besproken boek
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Zoete aardappel, geitenkaas en rucola is een beproefde combinatie. Dus waarom dan ook niet op een gezonde pannenkoek?

benodigdheden

500 g zoete aardappels, geschild

4 eieren

150 ml amandelmelk

150 g boekweitmeel

3 el olijfolie

1 el rodewijnazijn

zout en peper

1 handje rucola

1 rode paprika, in blokjes

1 gele paprika, in blokjes

140 g zachte geitenkaas

bereiding

Kook de zoete aardappels in ongeveer 8 minuten gaar. Pureer ze vervolgens met een staafmixer glad.

Klop de eieren met de amandelmelk. Voeg het boekweitmeel, een mespuntje zout en wat peper toe en klop alles tot een glad beslag. …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?