Recept: pannenkoek met kokosyoghurt en gebakken peer

Koken
beeld uit besproken boek
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Met pannenkoeken valt oneindig te variëren. In beslag en beleg. Vandaag een gezonde variatie met kokosyoghurt, gebakken peer en pistachenoten.

benodigdheden

80 g havermoutvlokken

2 eieren

300 ml kokosyoghurt

1 mespunt zout

1½ tl bakpoeder

2 tl kokosschaafsel

2 rijpe peren

pistachenoten, grof gehakt​

bereiding

Maal de havermoutvlokken in een blender tot meel.

Klop de eieren, kokosyoghurt en het zout in een kom. Voeg het meel, bakpoeder en kokosschaafsel toe en klop alles tot een mooi beslag.

Laat dit 10 minuten rusten.

Schil de peren en snijd ze in stukjes.

Verhit boter in een koekenpan en bak de stukjes peer zach …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?