Recept: pangasius met amandelchermoula

Koken
beeld voedingscentrum
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Chermoula is een Noord-Afrikaanse marinade van verse kruiden. Hij is zo klaar en geeft vis een bijzondere en heerlijk kruidige smaak.

benodigdheden voor 2 personen

8 takjes koriander

2 takjes munt

2 teentjes knoflook

1 gedroogd chilipepertje

handje (25 gram) gepelde, ongezouten amandelen

1 eetlepel citroensap

2 eetlepels olie

2 pangasius- of tilapiafilets

1 (rode) ui

2 theelepels komijnzaad

1 blik tomatenblokjes zonder zout

300 gram snijbonen

¼ bouillontablet met minder zout

150 gram volkoren couscous

bereiding

Was de kruiden. Pel de knoflook.

Pureer de helft van de koriander, alle munt, 1 teentje knoflook, het chilipepertje, de amandelen, het citroensap en 1 eetlepel olie met een sta …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?