Recept: Panbrood

Koken
beeld uit besproken boek
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Vandaag een recept voor panbrood uit het kookboek Snel & Gezond. Morgen het recept voor fleurig pompoenbeleg, dat je op dit panbrood kunt smeren.

benodigdheden

100 g speltmeel

60 g yoghurt

1 tl wijnsteenbakpoeder

½ tl Keltisch zeezout

½ tl gemalen korianderzaad

2 tl roomboter

bereiding

Stap 1: Meng het speltmeel, de yoghurt, het wijnsteenbakpoeder, het

Keltisch zeezout en het korianderzaad in een grote kom.

Stap 2: Kneed het deeg goed door.

Stap 3: Vorm vier bolletjes van het deeg en rol deze dun uit.

Stap 4: Bak ze stuk voor stuk goudbruin in een halve theelepel …
Dit is 56% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief