Recept: Orecchiette pesto

Koken
beeld uit besproken boek
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Zelf orecchiette pesto maken kan met onderstaand recept. Het komt uit het boek

benodigdheden (voor 4 personen):

handvol basilicumblaadjes

3 eetlepels pijnboompitten

1 teen knoflook

6-7 eetlepels extra vergine olijfolie

3-4 eetlepels geraspte parmezaanse kaas

350 gram orecchiette

200 gram verse doperwten

extra vergine olijfolie

staafmixer

bereiding

Doe de basilicumblaadjes met de helft van de pijnboompitten en de gepelde knoflook in een maatbeker. Voeg de olijfolie toe en pureer met de staafmixer tot een gladde pasta. Meng de kaas erdoor en bren …
Dit is 33% van het artikel.

Wil je verder lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Wil je elke dag onze nieuwsbrief met gratis artikel?