Recept: Omeleta Chiriatiki

Koken
beeld uit besproken boek
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Vandaag een recept voor een vegetarische variant, maar de boerenomelet is ook erg lekker met gerookte kip, stukjes tonijn of scampi’s.​

benodigdheden

2 uien

300 g spinazie

enkele kastanjechampignons

1 rode paprika

1 knoflook

¼ aubergine

¼ courgette

8 eieren

100 g schapenkaas

peper en zout naar smaak

mespuntje paprikapoeder (pittig)

2 tomaten

olijfolie​

bereiding

Was de groenten goed.

Doe de spinazie in een pannetje en zet op een laag vuur. Zodra de spinazie is geslonken, deze overdoen in een zeef en goed laten uitlekken. Druk het vocht er goed uit.

Snijd de spinazie klein. Snijd de aubergine en …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?