Recept: Nog meer uit de oven van Van Boven

Koken
beeld uit besproken boek
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Het is met de recepten van Yvette van Boven als met een succesvolle film: je wilt er meer van. Dus na de eerste bundeling van haar recepten die ze voor Volkskrant Magazine schreef (Uit de oven van Van Boven) nu nummer 2: Nog meer uit Van Bovens oven.

Maakt dit tweede boekje moe, zoals veel follow-ups van films dat doen die met dezelfde hoofdpersonen een net iets ander verhaal gaan vertellen? Nou nee. Je wilt er nog meer van. Haar Italiaans gehaktbrood met wilde spinazie haalde bij ons het hoofdmenu van ons kerstdiner. En de groene ovenrisotto met koolpesto (van boerenkool) is een terugkerend recept op tafel.

Deze tweede bundeling van vijftig van haar beste receptencolumns lijkt precies op de eerste en dat is prima: de presentatie is eenvoudig en doeltreffend. De door Van Boven zelf getekende grappige illustraties zijn een aanvulling op d …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?