Recept: Noedels met groenten en garnalen

Koken
beeld uit besproken boek
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Haal die wok maar tevoorschijn. Je kunt daar zo ontzettend veel lekkere maaltijden in maken. Koop veel groente (in de bonus) bij de supermarkt of op de markt. Zorg ervoor dat je altijd eerst een uitje en een knoflook fruit, daarna kan alle groente erbij.

benodigdheden voor 2 personen

125 g grote (diepvries) garnalen, gepeld

1 kleine teen knoflook, fijngehakt

½ citroen, rasp en sap

2 el olijfolie + extra om in te bakken

150-175 g noedels

1 kleine paksoi

100 g shiitake

2 el oestersaus

1 pluk verse koriander, fijngehakt

zeezout en grove peper

extra

kom

kookpan

wok of andere grote bakpan

rasp

bereiding

Doe de (ontdooide) garnalen in een kom. Meng het knoflook met de garnalen, de citroenrasp, olijfolie en zout en peper. Laat 5 minuten marineren.

Zet ondertussen een pan met water op en kook de noedels volgens de verpakking.

Sni …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?