Recept: Mueslirepen

Koken
beeld uit besproken boek
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Vandaag een recept voor mueslirepen. Het is lactose- en suikervrij. Het recept komt uit het kookboek Heel Holland Bakt – Het nieuwe grote bakboek. Een bespreking hiervan stond woensdag in bijlage Leven.

benodigdheden

1 ei

1 banaan

200 ml vloeibare honing

100 g gedroogde vijgen

50 g gedroogde abrikozen

150 g ongezoete muesli

50 g pompoenpitten

50 g hazelnoten, grof gehakt

25 g geraspt kokos

2 el chiazaad

browniebakblik van circa 18×24 cm

bakpapier

bereiding

Verwarm de oven voor op 180 °C.

Bekleed het bakblik met bakpapier.

Klop met een garde het ei los in een kom. Breek de banaan boven de kom in kleine stukjes en roer met een garde tot de twee ingrediënten …
Dit is 34% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief