Recept: Mosselen met bosuitjes en sinaasappel

Koken
beeld voedingscentrum
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Dit gerecht levert een bijzondere smaakcombinatie op.

benodigdheden voor 2 personen

400 gram snijbonen

200 gram gare mosselen

4 bosuitjes

1 sinaasappel

1 teentje knoflook

2 eetlepels vloeibare margarine

6 bruine boterhammen

bereiding

Maak de snijbonen schoon en snijd ze in ruiten.

Kook de snijbonen in een bodempje water in ca. 10 minuten gaar.

Laat de mosselen uitlekken.

Was de bosuitjes en snijd ze in ringen.

Boen de sinaasappel schoon en rasp wat van de schil. Schil de sinaasappel en snijd hem in blokjes.

Snijd het teentje knoflook klein.

Verwarm in een wok of braadpan de margarine en bak hierin de mosselen …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?