Recept: Moederdag Pavlova met rabarber en aardbeien

Koken
beeld Wilma breunissen
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie

Masterchef Estée Strooker (25) heeft haar eigen restaurant in Arnhem, ’t Amusement. Ze houdt van eerlijk eten. Vandaag Moederdag-pavlova met rabarber en aardbeien.

Volgende week zondag is het Moederdag. Het ideale moment om je moeder even helemaal in het zonnetje te zetten en te verwennen met iets lekkers. Deze pavlova is makkelijk te maken en ziet er feestelijk uit!

benodigdheden:

Pavlova:

5 eieren

300 g suiker + 150 g suiker

1 citroen

200 ml slagroom

1 vanillestokje

2 stronken rabarber

100 ml witte wijn

500 g aardbeien

150 g witte chocolade

bosje munt

Curd:

(overgebleven eidooiers van het pavlovarecept)

100 ml citroensap (en de rasp van de schil)

150 g suiker

75 g boter

bereiding:

Verwarm de oven voor op 100 graden. Scheid de eidooiers (zie verder bij …
Dit is 13% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief