Recept: Mexicaanse tortillaschotel

Koken
beeld Dick Vos
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Masterchef Estée Strooker (27) heeft haar eigen restaurant in Arnhem, ’t Amusement. Ze houdt van eerlijk eten. Vandaag Mexicaanse tortillaschotel met bonen, crème fraîche en geraspte kaas.

Deze Mexicaanse tortillaschotel is een heerlijke guilty pleasure. Het is zeker niet het gezondste gerecht, maar als je er genoeg groente in doet, is het zeker voedzaam en prima om een keertje als avondeten te doen.

benodigdheden:

2 rode uien

2 rode paprika

2 tenen knoflook

1 bos koriander

250 g crème fraîche

2 tl chilipoeder

100 g salami

15 jalepeñoplakjes uit pot, zoetzuur

250 g naturel tortillachips

1 klein blikje maïs

1 blikje kidneybonen

2 el chilisaus

150 g geraspte belegen kaas

1 bos bosui

bereiding:

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd een rode ui doormidden …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?