Recept: Mediterraans eenpansgerecht met spaanse worst, aardappels, paprika en ui

Koken
beeld Wilma breunissen
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Masterchef Estée Strooker (25) heeft haar eigen restaurant in Arnhem, ’t Amusement. Ze houdt van eerlijk eten. Vandaag: mediterraans eenpansgerecht met Spaanse worst, aardappels, paprika en ui.

Dit is een heerlijk zomers eenpansgerecht. Het is simpel om te maken en hoeft alleen maar een half uurtje op het fornuis te sudderen. Echt feelgood food. Want terwijl je kookt, en dat kun je in dit recept echt lekker rustig aan doen, vult je huis zich met heerlijke etensgeuren. En je hebt maar één pan nodig … dus dit scheelt weer in de afwas!

benodigdheden:

400 g rauwe krieltjes of kleine jonge aardappels

250 g verse worst (bio)

150 g chorizo

3 rode uien

3 rijpe tomaten

1 rode paprika

3 tenen knoflook

1 rode peper

100 ml rode wijn

1 l kippenbouillon

1 blikje tomatenpuree

3 eiere …
Dit is 19% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief