Recept: Mango-limoentaart

Koken
beeld uit besproken boek
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Dankzij de felle kleuren van de mango en limoen, gecombineerd met een garneertrucje, oogt deze taart indrukwekkend. De amandelbodem wordt bedekt met een romige kokos-mango-limoenvulling en versierd met plakjes mango. Het smaakt ook heerlijk – echt een shownummer!

benodigdheden (voor 10 stukken):

Voor de bodem:

100 g gemalen amandelen

40 g arrowroot

2 el kokosbloem

60 ml kokosolie, gesmolten

60 ml ahornsiroop

1 tl vanille-extract

Voor de vulling:

1 blik à 400 ml volle kokosmelk, minimaal 24 uur in de koelkast gezet

geraspte schil en sap van 1 limoen

2 el ahornsiroop

2 mango’s, geschild

Voor het decoreren:

2 mango’s

geraspte schil van 1 limoen

bereiding

1. Verwarm de oven voor op 180 °C .

2. Meng in een ke …
Dit is 20% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief