Recept: Maccheroni al forno rossi

Koken
beeld uit besproken boek
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
​Een heerlijke pasta al forno voor de stevige trek. Laat je niet afschrikken door de ansjovis, want die geeft enkel een ziltige smaak aan de tomatensaus.

benodigdheden

350 g gedroogde maccheroni

1 ui, fijngesnipperd

2 tenen knoflook, fijngesneden

2 takjes tijm, gerist

2 blaadjes laurier

1 bosje basilicum, steeltjes fijngesneden en blaadjes geplukt

3 ansjovisfilets in olijfolie, gesneden

½ tl chilivlokken

2 el tomatenpuree

800 g tomatenblokjes uit blik

3 bollen mozzarella, in stukjes gescheurd

50 g Parmezaanse kaas, geraspt

olijfolie extra vergine

zout en peper​

bereiding

Verhit …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?