Recept: Lamsstoofpotje met pompoen en aardappelen

Koken
beeld voedingscentrum
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Een fijn recept met lamsvlees voor de stevige trek.

benodigdheden voor 2 personen

200 gram lamsvlees

750 gram pompoen

1 ui

½ eetlepel garam masala (specerijenmengsel)

½ eetlepel kerriepoeder

2 eetlepels olie

¼ bouillontablet met minder zout

6 aardappelen

5 takjes peterselie

citroensap

bereiding

Snijd het lamsvlees in blokjes.

Schil het stuk pompoen en snijd het vruchtvlees in blokjes.

Pel de ui en snijd hem klein.

Bak het vlees met de garam masala en de kerriepoeder in de hete olie bruin. Fruit de ui mee.

Voeg de blokjes pompoen, 300 ml water en het stukje bouillontablet toe en stoof het gerecht circa 45 m …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?