Recept: Komkommercanapés met gerookte zalm

Koken
beeld Nick Hopper
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Etentjes en bijeenkomsten worden georganiseerd om te genieten, en niet om te veel tijd in de keuken door te brengen; dit is een volmaakt hapje voor die gelegenheden.

benodigdheden (voor 4 personen):

150 g volle verse roomkaas of zachte geitenkaas

1-2 tl geraspte mierikswortel

2 tl gehakte dille, plus takjes dille of geknipt bieslook, om te garneren

1 tl citroensap

1 grote, slanke komkommer

100 g gerookte zalm

zeezout en zwarte peper​

bereiding

Doe de verse roomkaas of geitenkaas in een kom met mierikswortel, dille, citroensap en een snuf zout en peper.

Vermeng alles goed en zet de crème als je tijd hebt maximaal 1 uur in de koelkast zodat de smak …
Dit is 29% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief