Recept: Kokosrotsjes

Koken
beeld uit besproken boek
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Volgens Heel-Holland-Bakt-winnaar Rutger van den Broek hoeft bakken niet altijd moeilijk te zijn. In zijn nieuwste boek deelt hij honderd makkelijke bakrecepten. Vandaag: kokosrotsjes.

benodigdheden (voor 20-25 stuks)

1 blikje gezoete, gecondenseerde melk (397 gr)

225 gr geraspte kokos

snuf zout

bereiding

1. Verwarm de oven voor op 180 °C en bekleed een bakplaat met bakpapier.

2. Doe de ingrediënten in een kom en roer ze. Laat dit 10 minuten rusten.

3. Pak met je handen wat beslag en vorm daarmee een hoopje van ongeveer 4 centimeter doorsnede op de bakplaat. Het hoeft niet zo netjes, hoe grilliger de bovenkant, hoe lekkerder die straks na het bakken is.

Het …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?