Recept: Kokoscrêpes

Koken
beeld uit besproken boek
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie

Kokoscrêpes. Heerlijk met vers fruit, bessen en room. Maar hartig kan ook, met knapperig gebakken eend, als quesadilla’s – of alles daartussenin.

benodigdheden

4 el kokosmeel

2 tl psylliumvezels

¼ tl bakpoeder

8 eiwitten

8 el kokosmelk

snufje zout

roomboter om te bakken

bereiding

Meng alle ingrediënten in een keukenmachine of met een staafmixer. Laat het mengsel 10 minuten rusten, zodat de psylliumvezels kunnen opzwellen en het beslag steviger wordt.

Smelt wat roomboter in een grote koekenpan en bak de crêpes op laag vuur.

Denk eraan dat e …
Dit is 54% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief