Recept: Kokos-crumble met mango en ananas

Koken
beeld carrera culinair
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Volgens Heel Holland Bakt-winnaar Rutger van den Broek hoeft bakken niet altijd moeilijk te zijn. In zijn nieuwste boek deelt hij honderd makkelijke bakrecepten. Vandaag: Kokos-crumble met mango en ananas.

benodigdheden voor 6-8 personen

voor de vulling

1 ananas, in stukjes

1 grote mango, in stukjes

2-3 el lichtbruine basterd­suiker

1 el custardpoeder

voor de kruimels

100 gr bloem

75 gr geraspte kokos

100 gr lichtbruine basterd­suiker

rasp van 1 limoen

snuf zout

100 gr boter, koud

bereiding

1. Verwarm de oven voor op 180 °C.

2. Meng alle ingrediënten voor de vulling en schep dit mengsel in een ovenschaal van 25 bij 18 centimeter.

3. Doe voor de kruimels alle ing …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?