Recept: Kipburger met kikkererwten en gewokte andijvie-uiensalsa

Koken
beeld Wilma breunissen
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Masterchef Estée Strooker (24) heeft haar eigen restaurant in Arnhem: ’t Amusement. Ze houdt van eerlijk eten. Vandaag: kipburger met kikkererwten en gewokte andijvie-uiensalsa.

Burgers zijn altijd goed! Ik ben er dol op. Een hamburger is lekker, maar je kunt eigenlijk overal burgers van maken. Zo heb je heerlijke linzenburgers, bietenburgers, visburgers of bijvoorbeeld een lekkere kipburger zoals deze! Een keer wat anders en in een mum van tijd gemaakt.

benodigdheden (vier burgers):

2 kipfilets

1 sjalot

1 teen knoflook

1/2 krop andijvie

1 rode ui

1 el maizena

1 ei

1 bosje peterselie

1 bosje koriander

4 el havermout

2 tomaten

4 augurken

1 el suiker

2 tl komijn

1 blik kikkererwten

2 el yoghurt

1 el honing

bereiding:

Snijd de kip in grove blokjes. L …
Dit is 17% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief