Recept: Kapucijners met paksoi en ananas

Koken
beeld ap
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Een lekker stevige maaltijdsalade met groente, fruit en peulvruchten. Serveer bijvoorbeeld met een stevig brood.

benodigdheden

1 (rode) ui

1 paksoi

100 gram verse ananas

2 eetlepels olie

1 gedroogd chilipepertje

1 groot blik of grote pot kapucijners (uitlekgewicht ca. 500 gram)

bereiding

Maak de ui en de paksoi schoon. Snijd de ui in snippers en de paksoi in repen.

Snijd de ananas in stukjes.

Fruit de ui in de olie glazig.

Roerbak de paksoi kort mee.

Verkruimel het chilipepertje erboven en voeg de stukjes ananas toe.

Laat de kapucijners uitlekken, spoel ze af en schep ze door het groente-ananasmengsel. Warm het geheel goed door.

ananas bewaren

Dit is 55% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief