Recept: Kalkoen met appel, spitskool en zilvervliesrijst

Koken
beeld voedingscentrum
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie

Spitskool is deze maand een seizoensproduct. Een maakt een lekkere combinatie met kalkoen en rijst.

benodigdheden (voor 2 personen):

150 gram zilvervliesrijst

500 gram spitskool

1 bosuitje

200 gram kalkoenfilet

1 theelepel kerrie

1 eetlepel vloeibare margarine

1 appel

citroensap

100 ml bouillon met minder zout

2 takjes selderij

2 eetlepels kookroom light

bereiding

Kook de zilvervliesrijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

Maak de spitskool schoon en snijd de groente in repen.

Maak het bosuitje schoon en snijd het in ringen.

Snijd de kalkoenfilet in blokjes en bestrooi deze met peper en kerrie.

Verwarm de margarine in een braadpan en …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?