Recept: Kabeljauw met tomaat en kaas

Koken
beeld uit besproken boek
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Vandaag een eenvoudig recept met eerlijke producten en smaken. Simpel, maar geweldig lekker.

benodigdheden (voor 4 personen)

4 grote tomaten of 6 middelgrote tomaten

4 kabeljauwfilets

70 g Parmezaanse kaas, geraspt

7 teentjes knoflook

6 el olijfolie

enkele takjes tijm

peper

zout

bereiding

Verwarm de oven voor op 180 °C. Was de tomaten, halveer ze en schik ze met de bolle zijde naar onderen in een braadslee of ovenschotel.

Verhit de olijfolie in een pan. Pel ondertussen de teentjes knoflook en snipper ze fijn. Doe de knoflook in de pan tot hij goudb …
Dit is 37% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief