Recept: Kabeljauw met geitenkaas, pesto en groenten

Koken
beeld uit besproken boek
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Groenten zijn supergoed voor je darmen. Ze zijn snel klaar en hebben veel smaak. Wanneer je sport, heb je veel groenten nodig om te alkaliseren (ontzuren). Dan is dit recept een aanrader.

benodigdheden (voor 4 personen):

400 g kabeljauw

4 zoete aardappelen (met of zonder schil, wat je wilt)

1 stronk broccoli

1 courgette

grote hand mini-tomaatjes

1 bouillonblokje

geitenkaas (geraspt)

bol knoflook

pesto (zonder kunstmatige toevoegingen of zelf maken)

peper & zout

olijfolie

ovenschaal

bereiding

Zout de kabeljauw aan beide kanten, zet de oven vast aan op 200 °C.

Was alle groenten goed en snijd ze daarna in grove stukken, behalve de tomaatjes: deze mogen heel bl …
Dit is 30% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief